>
Перцевой, Федір Всеволодович.Обґрунтування концентрації солі плавильної в рецептурі пасти закусочної [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Федак //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Розвиток наукових досліджень 2005 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Полтав. нац. техн. ун-т ім. Ю. Кондратюка, 7-9 листоп. 2005 р. - Полтава : ПНТУ, 2005.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|