
>
Перцевой, Федір Всеволодович.Обґрунтування концентрації солі плавильної в рецептурі пасти закусочної [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Федак //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Розвиток наукових досліджень ’2005 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Полтав. нац. техн. ун-т ім. Ю. Кондратюка. 07-09.11.2005 р. - Полтава, 2005.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|