
>
Вплив матеріалу та температури нагрівальної поверхні на адгезійний зв’язок з м’ясним фаршем [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. М. Козін //
Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 13-14.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Козін, Сергій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Козін, Сергій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|