
>
Influence of the mineral food nanoadditive “Magnetofood” on the quality indicators of whipped confectionery products [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Yevlash, A. Alexandrov, R. Alibekov //
Innovations in Life Sciences : BIO Web of Conferences, 2nd International Symposium, Belgorod, May 19-20, 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01022. - DOI 10.1051/bioconf/20213001022.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Alibekov, R.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Alibekov, R.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |