
>
Уплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива [Текст] / Н. С. Блонська, Я. І. Чернуха ; наук. керівник: І. В. Цихановська, В. В. Євлаш, Л. Ф. Павлоцька //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 71.
Додаткові точки доступу:
Блонська, Н. С.
Чернуха, Я. І.
Цихановська, І. В.\наук. керівник\
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Павлоцька , Л. Ф.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Блонська, Н. С.
Чернуха, Я. І.
Цихановська, І. В.\наук. керівник\
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Павлоцька , Л. Ф.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|