664(06)
В 53
.
Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопії [Текст] / О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 119 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харч. вир-в. - С. 167-173.. - Бібліогр.: с. 172.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-951540)
УДК
664(06)
641
621.3
532

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Досліджено процес уварювання овочевого пюре під час виробництва пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано критеріальне рівняння процесу теплопередачі, в якому враховано зміни реологічних властивостей продукту, уварюється.
Исследован процесс уваривания овощного пюре при производстве пастообразных концентратов напитков. В результате проведенных экспериментов получено критериальное уравнение процесса теплоотдачи, в котором учтены изменения реологических свойств увариваемого продукта.
Додаткові точки доступу: