
>
Торяник, Дмитрий Александрович.Особенности определения влагосодержания пищевых продуктов методом ЯМР [Текст] / Д. А. Торяник, А. Г. Дьяков, И. Н. Павлюк //
Торяник, Дмитрий Александрович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 125-136.
Додаткові точки доступу:
Дьяков, А. Г.
Павлюк, И. Н.
Додаткові точки доступу:
Дьяков, А. Г.
Павлюк, И. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |