
>
Перцевой, Федір Всеволодович.Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м'якого на текстурні характеристики [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, С. В. Журавльов //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 16-23.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Журавльов, С. В.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Журавльов, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|