>
Influence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators [Electronic resource] / M. Samilyk, A. Helikh, T. Ryzhkova, N. Bolgova, Y. Nazarenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11-101. - P. 46-51.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.199527.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Helikh, A.
Ryzhkova, Taisia
Bolgova, N.
Nazarenko, Y.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Helikh, A.
Ryzhkova, Taisia
Bolgova, N.
Nazarenko, Y.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |