
>
Mriachenko, N.The substantiation of development of mousses technology using wheat starch [Electronic resource] / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska //
Mriachenko, N.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2016. - Vol. 10, Issue 10. - P. 54-59. - DOI 10.15673/fst.v10i4.255.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Iurchenko, S.
Cheremska, Tetiana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Iurchenko, S.
Cheremska, Tetiana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |