
>
Неклеса, О. П.Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції [Текст] / О. П. Неклеса, Є. О. Коротаєва, О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров //
Неклеса, О. П.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 271-272.
Додаткові точки доступу:
Коротаєва, Є. О.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Коротаєва, Є. О.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |