
>
Використання харчових добавок в технології термостабільних соусів для других страв [Текст] / О. М. Янушкевич, А. С. Стецова, О. О. Гринченко, Р. П. Никифоров //
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 281.
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. М.
Стецова, А. С.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Никифоров, Р. П.
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. М.
Стецова, А. С.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Никифоров, Р. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|