
>
Янчева, Марина Олександрівна.Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва //
Янчева, Марина Олександрівна.
Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Другої Міжнар. наук.-техн. конф., 25-26 берез. 2014 р. - Київ : НУХТ, 2014. - С. 28-29.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |