>
Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, N. Murlikina //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 7-20.
Додаткові точки доступу:
Aksonova, Olena
Gubskyi, Sergii
Torianyk, D.
Murlikina, N.
Додаткові точки доступу:
Aksonova, Olena
Gubskyi, Sergii
Torianyk, D.
Murlikina, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|