>
Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву [Текст] / О. І. Черевко, В. І. Маяк, М. М. Смілик, Д. В. Постольник, А. М. Сардоров //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 2. - С. 396-401.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Маяк, В. І.
Смілик, Максим Михайлович
Постольник, Д. В.
Сардоров, А. М.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Маяк, В. І.
Смілик, Максим Михайлович
Постольник, Д. В.
Сардоров, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |