
>
Луньова, О. С.Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання [Текст] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук //
Луньова, О. С.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 49.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|