
>
Спосіб стабілізації гемового заліза та його кількісне визначення в багатокомпонентних харчових системах [Текст] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, К. Д. Розанова, В. О. Віннікова //
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 86-87.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Погожих, Микола Іванович
Розанова, К. Д.
Віннікова, В. О.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Погожих, Микола Іванович
Розанова, К. Д.
Віннікова, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|