
>
664.644(072)
П 50
Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 12 с. - 5.00 грн.
Ключові слова: технологічні -- властивості -- якість -- хліб --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\
Холодова, О. А.\уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\
ХНТУСГ
П 50
УДК | |
664.644(072) |
Ключові слова: технологічні -- властивості -- якість -- хліб --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\
Холодова, О. А.\уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|