>
Мороз, І. А.Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості [Текст] / І. А. Мороз ; наук. керівник Д. В. Дмитревський //
Мороз, І. А.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 43-48.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|