
>
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін //
Наукові праці 199 нац ун-т харчових технологій. - Київ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Фощан, А.Л.
Отрошко, Н. О.
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Железняк, З. В.
Вовчинський, І. С.
Калугін, О. М.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Фощан, А.Л.
Отрошко, Н. О.
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Железняк, З. В.
Вовчинський, І. С.
Калугін, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|