
>
Кротюк, М. К.Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології м’ясних виробів [Текст] / М. К. Кротюк, наук. керівник Н. В. Камсуліна //
Кротюк, М. К.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 50.
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|