
>
664(075)
У 67
Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - ISBN 966-7870-90-1 : 23.00 грн.
Зміст: >
Розділ 1. Формування системи якості продукціі. -С. 9-23
Розділ 2. Переробка зернової сировини. -С. 23-73
Розділ 3. Переробка цукрових буряків. -С. 73-110
Розділ 4. Переробка олійної сировини. -С. 110-145
Розділ 5. Переробка овочів, плодів та ягід. -С. 145-206
Розділ 6. Кваліметрична оцінка якості продукції. -С. 206-221
Розділ 7. Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів. -С. 221-273
Розділ 8. Управління охороною праці. -С. 273-294
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Розглянуто питання технології переробки сільськогосподарської сировини і регулювання якості на різних технологічних етапах. Подано структурований матеріал про властивості сільськогосподарської сировини, що переробляється, її взаємодію і вплив на режими виробничих оперцій. Показано шляхи регулювання якості при здійсненні технологічних стадій переробки сільськогосподарської сировини. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з переробкою сільськогосподарської продукції, фахівців агропромислового комплексу.
Рассмотрены вопросы технологии переработки сельскохозяйственного сырья и регулирования качества на различных технологических этапах. Подано структурированный материал о свойствах сельскохозяйственного сырья, перерабатываемого ее взаимодействие и влияние на режимы производственных оперций. Показаны пути регулирования качества при осуществлении технологических стадий переработки сельскохозяйственного сырья. Для студентов вузов, обучающихся по специальностям, связанным с переработкой сельскохозяйственной продукции, специалистов агропромышленного комплекса.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)
Шаповаленко, О. І.
Черевко, Олександр Іванович
Богомолова, Віра Павлівна (23.04)
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)
У 67
Розділ 1. Формування системи якості продукціі. -С. 9-23
Розділ 2. Переробка зернової сировини. -С. 23-73
Розділ 3. Переробка цукрових буряків. -С. 73-110
Розділ 4. Переробка олійної сировини. -С. 110-145
Розділ 5. Переробка овочів, плодів та ягід. -С. 145-206
Розділ 6. Кваліметрична оцінка якості продукції. -С. 206-221
Розділ 7. Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів. -С. 221-273
Розділ 8. Управління охороною праці. -С. 273-294
УДК | |
664(075) |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Розглянуто питання технології переробки сільськогосподарської сировини і регулювання якості на різних технологічних етапах. Подано структурований матеріал про властивості сільськогосподарської сировини, що переробляється, її взаємодію і вплив на режими виробничих оперцій. Показано шляхи регулювання якості при здійсненні технологічних стадій переробки сільськогосподарської сировини. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з переробкою сільськогосподарської продукції, фахівців агропромислового комплексу.
Рассмотрены вопросы технологии переработки сельскохозяйственного сырья и регулирования качества на различных технологических этапах. Подано структурированный материал о свойствах сельскохозяйственного сырья, перерабатываемого ее взаимодействие и влияние на режимы производственных оперций. Показаны пути регулирования качества при осуществлении технологических стадий переработки сельскохозяйственного сырья. Для студентов вузов, обучающихся по специальностям, связанным с переработкой сельскохозяйственной продукции, специалистов агропромышленного комплекса.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)
Шаповаленко, О. І.
Черевко, Олександр Іванович
Богомолова, Віра Павлівна (23.04)
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | оиф | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | оиф | 347612 347677 347697 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|