>
Development of Lentil Aquafaba-Based Food Emulsions with Xanthan Gum or Pregelatinized Corn Starch as Stabilizers [Text] / V. Dehtiar, A. Sachko, A. Radchenko, O. Hrynchenko, S. Gubsky //
Biology and Life Sciences Forum. - 2024. - Vol. 40, Issue 1.
Додаткові точки доступу:
Dehtiar, V.
Sachko, A.
Radchenko, Anna
Hrynchenko, Olha
Gubsky, S.
Додаткові точки доступу:
Dehtiar, V.
Sachko, A.
Radchenko, Anna
Hrynchenko, Olha
Gubsky, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|