>
Шаніна, Ольга Миколаївна.Визначення якості борошняної сировини [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 75-82.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |