
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики пасти закусочної [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк //
Гурський, Петро Васильович.
Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2006. - Вип. 15. - С. 174-179..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|