
>
Дослідження структурно-механічних показників та піноутворення зефірних мас з різними структуроутворювачами при введенні в рецептуру харчової добавки «Магнетофуд» [Текст] / І. В. Цихановська, В. В. Євлаш, Т. А. Лазарєва, А. У. Шингісов //
Праці Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь, 2019. - Т. 2, вип. 19. - С. 168-189.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Лазарєва, Т. А.
Шингісов, А. У.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Лазарєва, Т. А.
Шингісов, А. У.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|