
>
Желєва, Тетяна Сергіївна.Ключові аспекти та етапи процесу розробки рецептур м’ясних виробів [Текст] / Т. С. Желєва, В. І. Зіброва, В. Є. Міщенко //
Желєва, Тетяна Сергіївна.
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 117.
Додаткові точки доступу:
Зіброва, В. І.
Міщенко, В. Є.
Додаткові точки доступу:
Зіброва, В. І.
Міщенко, В. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |