
>
Development of biotechnologically transesterified three-component fat systems stable to oxidation [Electronic resource] / A. Belinska, O. Bliznjuk, N. Masalitina, I. Bielykh, O. Zviahintseva, T. Gontar, S. Stankevych, I. Zabrodina, O. Mandych, G. Stepankova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 6 (125). - P. 21-28. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.287326.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Belinska, A.
Bliznjuk, O.
Masalitina, N.
Bielykh, I.
Zviahintseva, O.
Gontar, T.
Stankevych, Serhii
Zabrodina, Inna
Mandych, Oleksandra
Stepankova, Galyna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Belinska, A.
Bliznjuk, O.
Masalitina, N.
Bielykh, I.
Zviahintseva, O.
Gontar, T.
Stankevych, Serhii
Zabrodina, Inna
Mandych, Oleksandra
Stepankova, Galyna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |