>
Дослідження якості продукції, виробленої за технологією інфрачервоного нагрівання в середовищі двоокису вуглецю [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, С. М. Козін, К. В. Мірошник //
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару, Полтавський ун-т економіки і торгівлі, 19 квіт. 2018 р. - Полтава : ПУЕТ, 2018. - С. 8-10.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Козін, Сергій Миколайович
Мірошник, К. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Козін, Сергій Миколайович
Мірошник, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|