
>
Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв, О. В. Беспалов //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2-х ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 165-171.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Яковлєв, О. В.
Беспалов, О. В.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Яковлєв, О. В.
Беспалов, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|