
>
Визначення ступеня псування м’ясних фаршів [Текст] / І. В. Яценко, Н. М. Богатко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, О. І. Париловський //
Innovative development of science and education : Abstracts of the 2nd International scientific and practical. - Athens : ISGT Publishing House, 2020. - С. 26-39.
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Н. М.
Бусол, Леся Володимирівна
Жиліна, Валентина Миколаївна
Париловський, Олександр Іванович
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Н. М.
Бусол, Леся Володимирівна
Жиліна, Валентина Миколаївна
Париловський, Олександр Іванович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|