
>
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення [Текст] : монографія / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко, В. В. Євлаш, С. П. Антоненко, М. П. Головко, В. Г. Горбань, М. Л. Серік, І. А. Буряк, Л. О. Чернова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 273 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Коваленко, В. О.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Антоненко, С. П.
Головко, Микола Павлович
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Буряк, І. А.
Чернова, Л. О.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Коваленко, В. О.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Антоненко, С. П.
Головко, Микола Павлович
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Буряк, І. А.
Чернова, Л. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|