
>
Павлюков, М. С.Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчування [Текст] / М. С. Павлюков ; наук. керівник: Г. В. Дейниченко, С. С. Андрєєва //
Павлюков, М. С.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 60.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|