
>
Нові шляхи удосконалення процесів переробки вторинної молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, К. М. Гузенко //
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 23 листоп. 2021 р. - 2021.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Гузенко, К. М.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Гузенко, К. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|