
>
Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної [Текст] / Т. М. Головко, М. П. Бакіров, Н. О. Гайдар //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 129-130.
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Гайдар, Н. О.
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Гайдар, Н. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |