
>
Клименко, М. С.Формування елементів політики просування професійного ресторанного обладнання [Текст] / М. С. Клименко, Ю. О. Юрчук ; наук. керівник К. С. Олініченко //
Клименко, М. С.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 29-37.
Додаткові точки доступу:
Юрчук, Ю. О.
Олініченко, Катерина Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Юрчук, Ю. О.
Олініченко, Катерина Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|