
>
Одарченко, Микола Семенович.Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар //
Одарченко, Микола Семенович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 242-249.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|