
>
664.644
Ш 20
Шаніна, Ольга Миколаївна.Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріджового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний //
Ш 20
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 8-12..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
Ключові слова: целіакія -- целиакия -- безглютенове борошно -- безглютеновая мука -- бездріжджовий хліб -- бездрожжевой хлеб -- якість хліба -- качество хлеба --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Галясний, Іван Володимирович
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК | |
664.644 |
Ключові слова: целіакія -- целиакия -- безглютенове борошно -- безглютеновая мука -- бездріжджовий хліб -- бездрожжевой хлеб -- якість хліба -- качество хлеба --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Галясний, Іван Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|