
>
В 11
Шакула, Олександр Олександрович (26.10).Визначення фізико-хімічних показників м’ясорослинного корму з екструдатамизлаків та кропивою для собак [Текст] / О. О. Шакула, Т. А. Котенко, Д. О. Бідюк //
В 11
Шакула, Олександр Олександрович (26.10).
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - Вип. 166: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 17-23. - Бібліогр. наприкінці ст.
Анотація:
У статті наведені органолептичні та фізико-хімічні показники м'ясо-рослинного корму. З'ясовано, що використання кропиви та екструдатів зерна злаків замість крупів знижує вартість компонентів, покращує збалансованість рецептів м'ясо-рослинного корму і не погіршує фізико-хімічні показники.
В статье приведены органолептические и физико-химические показатели мясо-растительного корма. Установлено, что использование крапивы и экструдатов зерна злаков вместо крупы снижает стоимость компонентов, улучшает сбалансированность рецептов мясо-растительного корма и не ухудшает физико-химические показатели.
Додаткові точки доступу:
Котенко, Т. А.
Бідюк, Д. О.
Анотація:
У статті наведені органолептичні та фізико-хімічні показники м'ясо-рослинного корму. З'ясовано, що використання кропиви та екструдатів зерна злаків замість крупів знижує вартість компонентів, покращує збалансованість рецептів м'ясо-рослинного корму і не погіршує фізико-хімічні показники.
В статье приведены органолептические и физико-химические показатели мясо-растительного корма. Установлено, что использование крапивы и экструдатов зерна злаков вместо крупы снижает стоимость компонентов, улучшает сбалансированность рецептов мясо-растительного корма и не ухудшает физико-химические показатели.
Додаткові точки доступу:
Котенко, Т. А.
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|