>
Дісертаційна робота [Текст] : навч. посібник для випускників освіт. ступеня «Доктор філософії» спец. 181 «Харчові технології» / під заг. ред. Ладики В. І. - Суми : СНАУ, 2021. - 450 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Мельник, О. Ю.
Гринченок, Н. Г.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Мельник, О. Ю.
Гринченок, Н. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|