
>
Control of safety of butter for the establishment of its falsification by vegetable fats [Text] / N. Bogatko, I. Yatsenko, N. Sakhnyuk, M. Utechenko, A. Bogatko, L. Bogatko //
Innovations and prospects of world science : Proceedings of the 4th In-ternational scientific and practical conference, Vancouver, December 1-3, 2021. - 2021. - С. 43-49.
Додаткові точки доступу:
Bogatko, N.
Yatsenko, I.
Sakhnyuk, N.
Utechenko, M.
Bogatko, A.
Bogatko, L.
Додаткові точки доступу:
Bogatko, N.
Yatsenko, I.
Sakhnyuk, N.
Utechenko, M.
Bogatko, A.
Bogatko, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|