
>
Технологічні основи створення напівфабрикатів на основі молочної сировини з регульованим складом сольової системи [Текст] / В. С. Семененко, О. С. Романенко, Г. В. Богіня, Я. Ю. Чернева ; наук. керівник Н. Г. Гринченко ; консультант Р. В. Плотнікова //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 295-302.
Додаткові точки доступу:
Семененко, В. С.
Романенко, О. С.
Богіня, Г. В.
Чернева, Я. Ю.
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Плотнікова, Р. В.\конс.\
Додаткові точки доступу:
Семененко, В. С.
Романенко, О. С.
Богіня, Г. В.
Чернева, Я. Ю.
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Плотнікова, Р. В.\конс.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|