
>
Nedviha, Svitlana.Characteristics of Soft Wheat and Tiger Nut (Cyperus esculentus) Composite Flour Bread [Electronic resource] / S. Nedviha, J. Harasym //
Nedviha, Svitlana.
Foods. - 2025. - Vol. 14, Issue 2. - Ст. 229. - DOI 10.3390/foods14020229.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Harasym, J.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Harasym, J.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |