
>
Technologies of sweet sauces with the use of physical modification starches [Text] : monograph / S. Andreieieva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, R. Plotnikova. - Warsaw : [s. n.], 2020. - 137 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Andreieieva, S.
Kolesnikova, M.
Grinchenko, O.
Iurchenko, S.
Plotnikova, R.
Додаткові точки доступу:
Andreieieva, S.
Kolesnikova, M.
Grinchenko, O.
Iurchenko, S.
Plotnikova, R.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|