
>
Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій [Текст] / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко //
ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 62-66.
Додаткові точки доступу:
Нечепуренко, К. Б.
Старостенко, Богдана Олександрівна
Аштаєв, О. С.
Пивоваров, Павло Петрович
Дуденко, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Нечепуренко, К. Б.
Старостенко, Богдана Олександрівна
Аштаєв, О. С.
Пивоваров, Павло Петрович
Дуденко, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|