
>
Жуков, В. В.Исследование влагосодержания фаршевых рыбных изделий с помощью ЯМР [Текст] / В. В. Жуков, Л. А. Касилова, Н. И. Погожих //
Жуков, В. В.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюз. науч. конф., г. Харьков. - Харьков : ХИОП, 1981. - С. 231-234.
Додаткові точки доступу:
Касилова, Л. А.
Погожих, Николай Иванович
Додаткові точки доступу:
Касилова, Л. А.
Погожих, Николай Иванович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|