
>
Technological and economic aspects of using legumes in food technology: a mini-review [Electronic resource] / V. Dehtiar, A. Radchenko, N. Grynchenko, O. Grinchenko //
Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 4. - P. 886-896. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i4.287753.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dehtiar, Valentyna
Radchenko, Anna
Grynchenko, Nataliya
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dehtiar, Valentyna
Radchenko, Anna
Grynchenko, Nataliya
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |