
>
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 1. Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, В. В. Полевич, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 207 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Полевич, В. В.
Чуйко, Л. О.
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Полевич, В. В.
Чуйко, Л. О.
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|