
>
Маяк, Ольга Анатоліївна.Перспективи використання шкірки банана в харчовій технології [Текст] / О. А. Маяк, О. Д. Косточка //
Маяк, Ольга Анатоліївна.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025.
Додаткові точки доступу:
Косточка, О. Д.
Додаткові точки доступу:
Косточка, О. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|