>
Технологія м’яса та мя’сопродуктів продуктів з елементами НАССР [Текст] : навч. посібник / М. П. Головко, Т. М. Головко, І. В. Власенко, Т. Г. Семко. - Харків : Світ книг, 2021. - 404 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Власенко, І. В.
Семко, Т. Г.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Власенко, І. В.
Семко, Т. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|