
>
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, С. С. Андрєєва. - Харків : Діса плюс, 2021. - 292 c. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Ладика, В. І.
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, А. М.
Омельченко, Світлана Борисівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Ладика, В. І.
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, А. М.
Омельченко, Світлана Борисівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|